Всім привіт!
Через відсутність цифри (вона в ремонті) рукоблудство з 218 відкладені. Поки викладу своє доопрацювання з 95 паровозом. Це ціла історія, я навіть сказав би епопея ....
Модель дісталася від Юри (Фонзенгер) разом з 41. Але про 41 пізніше .....
Отже, модель купив досить в хорошому стані. Були відсутні передні буферні ліхтарі, надламаний один візок і без накладних деталей.Кулісний механізм був цілий, що дуже тішило.
Вирішив його довести до розуму, додати димогенератор і оцифрувати.
З димогенератором все вийшло відмінно,
буферні фонарі мав у запасі ( правда поганенькі),
зробив світло вперед, назад, тележку зарукоблудив таким способом...
а з декодером..... спочатку була невдача. Встановив його тут, причому цей варіант побачив в інтернеті.....
Все ніби нічого паровоз димить і їде, але ..... тільки по прямій

. А на поворотах злітає, і я зрозумів, що установка декодера з боку була тупістю

.
Переставив його в зад, де вантаж, там місце для нього краще і 95 став бігати.
І тут у Штаймаера трапилася сумна історія. На одному з випробувань я був не уважний і 95 злетів з полиці на підлогу ........ це була катастрофа

.
Фото після падіння я не зробив, а треба було ..... Видос був дуже сумний

. Спочатку хотілося все викинути в сміття. Той візок що ремонтувався розлетівся на друзки, кулісний механізм теж, дишла (що дуже здивувало) залишилися цілимі. По корпусу зрозуміло в деяких місцях тріщини, буфера відірвані ........ короч жопа

.
Але закотивши рукави вирішив реанімувати "мертвяка" заново

. Зібрав я його, але вже димогенератор і декодер не встановлював. Зате вирішив зробити накладні із сталевої проволки.
Візок роблю.... ще не закінчив....
Почав катати його, бігає начебто так нічо, але почалася інша проблема. З початку з одного боку лопнуло одне дишло, а через деякий час з іншого боку іншого

. Я так розумію що проблема в тому, що, напевно, не правильно зібрані колеса.
Вигляд на даний час.
Так що рукоблудство ще в процесі ....