Далі трішки по "косяках". Спочатку поліз в інет, аби зібрати всі можливі фотографії ранньої модифікації - їх дійсно дуже мало. Але що по фото можна знайти:
- антена не на місці, суттєво зміщена назад
- вихлоп зроблений квадратний і в передній частині секції глушника, а мусить бути в задній і прямокутної форми
- секція вихлопу на моделі має додатковий виступ, по фото цей виступ не прослідковується
- решітки у віконних проємах мусть бути втоплені всередину, на моделі виконани в рівень із стінкою кузова
- підножки замалі по висоті
Що я вирішив переробити по даху:
- заміна косинеців (надивився Бабакіна)
- перенос антени вперд
- заміна лючків над кабіною
Поки не вирішив із вихлопною, бо не хочеться втрачати імітацю болтів, що виконана з смоли. Але вихлоп не там і не тієї форми. То ж ще вагаюсь. І не визначився чи візьмусть за підножки.
Пчав з косинців. Прибирання імітації з смоли полегшило роботу наждачкої по прибиранню "сходинок". Знайшов в закромах косинці виробництва кацапського світлофору, придбані років з 10-15 тому, нарешті знайшли своє призначення. Але мінімальне ребро 0.6 виглядає завеликим на моделі, тож довелось зменьшувати.
Так виглядає різниця оригінального і зменьшеного косинців
Зменьшення виконував за домомогою наждачки і лінійки товщиною 0.4 мм.
Але це була найпростіша частина роботи - далі треба рівно приклеяти. Не буду казати скільки разів я переробляв, аби не ганьбитись тут

Спочатку викладав "на око", потім ставів мітки олівцем, маркером - все не те. Нарешті знайшов спосіб приклеяти більш-менш рівно. Виконав розмітку за допомогою малярного скотчу.
Приміряємо
Приклеюємо. Це максимально "рівно", що зміг зробити.
Ну і було/стало
Найважче те, що суперклей прихоплює моментально. Трішки нерівно поклав і все - треба віддірати, все зачіщати віз залишків клею і по новій клеяти. Багато разів це проходив