Сама по собі рапідо не погана. Хоча вже і застаріла. Один з її плюсів, на мій погляд, це не псує зовнішній вигляд, як скажімо в ТТ. Хоча масштабно вона завелика у порівнянні з ТТ масштабом. Також чудово працює у потягах.

А тут вже вступає в діло кінематика.....якщо сцепка буде коротка, то на крутих радіусах вона буде виривати з рельсів вагони, що причеплені, тому ставиться длинніша сцепка щоб нивелювати виніс морди....я з цим зіштохнувся дуже добре на 2те116Stinky писав: ↑12 грудня 2024, 15:41Я розумію що в машонці є такий собі аналог НЕМ шахти,для різних зчеплень. Але може є курц версія рапідо з коротким хвостиком,щоб не так стирчала.Чи то треба пиляти?
Сама по собі рапідо не погана. Хоча вже і застаріла. Один з її плюсів, на мій погляд, це не псує зовнішній вигляд, як скажімо в ТТ. Хоча масштабно вона завелика у порівнянні з ТТ масштабом. Також чудово працює у потягах.![]()
А там що, ще і дінаміка є? Я думав там просто розетка на візку. Тоді зрозуміло.А тут вже вступає в діло кінематика
Так, розетка. Сцепка в ній рухається догори!
То ж маленькі жіночі ладоньки, та величезний фантомас!