Piko A-Gleis на бетонній шпалі
- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 226 times
- Been thanked: 917 times
Piko A-Gleis на бетонній шпалі
Вітаю панове
Не знав де розмістити тему. Вирішив тут, хоча це не огляд, а власний досвід який супроводжується обуренням.
Зараз роблю проект і потрібно було рейки та стрілки «на бетоні» . Взагалі варіантів не багато: у Tillig-а тільки флекси, нажаль в Н0 стрілок немає. У Piko та Peco є і те і інше. Треба було терміново тому взяв Piko. Що можу сказати, окрім ціни плюсів, як на мене, у Piko більше немає. Раніше завжди працював з рейками від Tillig. Викладати, з'єднувати, кріпити, баластувати одне задоволення та і вигдяд мають суперовий. Мінуси це ціна та відсутність стрілок.
По новому Peco Code 83 поки нічого не скажу.
Тепер повернусь до Piko
- стрілки: більш-менш нормальні за виключенням спіцифічних нових гостряків. Це вже на нашому форумі обговорювали. Ще стандартні для Piko некрасиві з'єднання з виборкою для з'єднувачив.
- флекси: для мене це перший та останній раз коли я взяв їх за власним бажанням. Краще заплатити трішки більше та заощадити на часі та нервах.
1 - дуже, ну дуже прослаблені кріплення нитки до шпали. Люфт до міліметра на міжрейковому! Завдяки цьому зпіймати лінію дуже важко хоча маю шаблони для укладання флексів.
2 - дві тритини рейок мають «заусенці» що без додатковой обробки не дозволяє встановити зєднувачі. Таке враження, що їх не ріжуть а рубають.
3 - після проклейки балласта окислюються, тобто реагують на вологу Раніше такого не спостерігав. Можливо змінили сплав.
Ну і пару фоток на додаток
Не знав де розмістити тему. Вирішив тут, хоча це не огляд, а власний досвід який супроводжується обуренням.
Зараз роблю проект і потрібно було рейки та стрілки «на бетоні» . Взагалі варіантів не багато: у Tillig-а тільки флекси, нажаль в Н0 стрілок немає. У Piko та Peco є і те і інше. Треба було терміново тому взяв Piko. Що можу сказати, окрім ціни плюсів, як на мене, у Piko більше немає. Раніше завжди працював з рейками від Tillig. Викладати, з'єднувати, кріпити, баластувати одне задоволення та і вигдяд мають суперовий. Мінуси це ціна та відсутність стрілок.
По новому Peco Code 83 поки нічого не скажу.
Тепер повернусь до Piko
- стрілки: більш-менш нормальні за виключенням спіцифічних нових гостряків. Це вже на нашому форумі обговорювали. Ще стандартні для Piko некрасиві з'єднання з виборкою для з'єднувачив.
- флекси: для мене це перший та останній раз коли я взяв їх за власним бажанням. Краще заплатити трішки більше та заощадити на часі та нервах.
1 - дуже, ну дуже прослаблені кріплення нитки до шпали. Люфт до міліметра на міжрейковому! Завдяки цьому зпіймати лінію дуже важко хоча маю шаблони для укладання флексів.
2 - дві тритини рейок мають «заусенці» що без додатковой обробки не дозволяє встановити зєднувачі. Таке враження, що їх не ріжуть а рубають.
3 - після проклейки балласта окислюються, тобто реагують на вологу Раніше такого не спостерігав. Можливо змінили сплав.
Ну і пару фоток на додаток
Лучше много раз по разу, чем ни разу много раз...
- Stinky
- Супермодератор
- Мой типоразмер: Н0
- Has thanked: 1400 times
- Been thanked: 3009 times
- Контактна інформація:
Re: Piko A-Gleis на бетонній шпалі
Навіть сучасні німці зхвильовані тенденцією Піко "ціна росте, якість падає".
Якщо раніше Вільфер обгруновував цінову політику пандемією, чи втратою контейнеру з товаром в штормі. То зара що?
Якщо раніше Вільфер обгруновував цінову політику пандемією, чи втратою контейнеру з товаром в штормі. То зара що?

- alex76
- Мой типоразмер: HO
- Has thanked: 1329 times
- Been thanked: 433 times
- Stinky
- Супермодератор
- Has thanked: 1400 times
- Been thanked: 3009 times
- Контактна інформація:
Цену имел ввиду для самого пико. То что он дешевле конкурентов я не рассматривал.

- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 226 times
- Been thanked: 917 times
Рухаючись далі виліз ще один баг: дроти живлення нормально припаяти без застосування ортофосфорної кислоти не вдалося. Раніше все чудово паялося без неї.
Лучше много раз по разу, чем ни разу много раз...
- vover
- Супермодератор
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 1252 times
- Been thanked: 472 times
А "зара" изменения в немецком налоговом законодательстве от 1-го Октября сего года, но готовились все конторы к этому еще с марта месяца. Привожу цитату:
Взято отсюда, но то же самое можно найти и в других источниках (кроме прошлогоднихВ настоящее время не облагаемый подоходным налогом минимум составляет в год 5616 евро для одиноких и 11 232 евро для семейных пар. Для доходов, которые не превышают для одиноких 8153 евро и 16 307 евро для супругов, существует пропорциональное налогообложение со ставкой 22,9 %. Далее налог взимается по прогрессивной шкале до объема доходов в 120 041 евро для одиноких и 240 083 евро для тех, кто состоит в браке. Доходы, превышающие этот уровень, облагаются по максимальной ставке 51 %.

П.С. Прошу обратить особое внимание, что цифры указаны в ГОД. Тоесть по факту - бреют всех как баранов - жёстко и налысо.
-
- Has thanked: 994 times
- Been thanked: 549 times
Можу тільки підтвердити - у флексах Piko рейки у шпалах хитаються не по-дитячому.
Ум человека ограничен, а глупость его - беспредельна.