Мої потуги з ремонту і покращення моделей
- Hockenheim
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 292 times
- Been thanked: 41 times
Re: Мої потуги з ремонту і покращення моделей
Я бачу на Violity такий же паровоз Br50 без тендера, візьму для переробки собі, а свій, кращий, виставлю на продаж.
Пилите, Шура, пилите. Они золотые.(с)"Золотой теленок"
-
- Мой типоразмер: НО, N
- Has thanked: 1001 times
- Been thanked: 298 times
Добре, що Ви побачили ! Збирався написати! Так, вірне рішення! Комплектна модель. Головне, що й двигун був краще, ща Ваш!
Моделювання - не копіювання, а мистецтво відображення!
- Hockenheim
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 292 times
- Been thanked: 41 times
Всім привіт) Той бр50 на віоліті хтось благополучно купив, ну то ок, буду колхозити свій бр50, хоча його трохи більше шкода.
Полазивши по інтернету вибрав "прототип" свого бр50. Це Br 50 1002 DR. Глибокої переробки не буде, постараюся зробити якісь покращення без радикальних втручань.
Взявся за тендер, найпростішим здалося просвердлити отвори в візках, додати глибини образно і буквально
Свердлив менші 1мм і більші 1,5мм. В процесі подумав "от би не просвердлити менший отвір великим свердлом... відволікся... так і вийшло
Але постарався приховати, капнув в отвори акрилової фарби, на фото не дуже, але наживо норм.
В цілому мій бр50 мені і так досить симпатичний. Струмоз'єм з 3 і 5 пари коліс зняв, бо псує вигляд, від 1 і 2 пари і так непогано їздить.
Корпус перефарбовувати не планую, деталі від Італері пофарбую чорною матовою фарбою.
В планах скопіювати буферний брус Італері, поставити на паровоз і на тендер. Також сподіваюся скопіювати колеса тендера піко і поставити на нього. Можливо акуратно зніму димовідбивачі Вагнера і поставлю з набору Італері, вони деталізованіші. Додам скло в будку. Зроблю імітацію баків навколо рами.
Якщо дуже запарюся, то спробую поставити сучасний мотор, вже уявляю як і не треба особливо вандалити, випиляти нову пластинку між половинками рами з кріпленнями для двигуна. Але лінь
З решти набору Італері і колісних пар бр95 піко (друг в Чехії купив на місцевому аукро) постараюся зробити ще й реко варіант Br50.35/36/50. Тож мені потрібен ще один тендер 2`2`t28. Кабінентендер від Італері для цієї затії не підходить взагалі ніяк.
Полазивши по інтернету вибрав "прототип" свого бр50. Це Br 50 1002 DR. Глибокої переробки не буде, постараюся зробити якісь покращення без радикальних втручань.
Взявся за тендер, найпростішим здалося просвердлити отвори в візках, додати глибини образно і буквально

В планах скопіювати буферний брус Італері, поставити на паровоз і на тендер. Також сподіваюся скопіювати колеса тендера піко і поставити на нього. Можливо акуратно зніму димовідбивачі Вагнера і поставлю з набору Італері, вони деталізованіші. Додам скло в будку. Зроблю імітацію баків навколо рами.
Якщо дуже запарюся, то спробую поставити сучасний мотор, вже уявляю як і не треба особливо вандалити, випиляти нову пластинку між половинками рами з кріпленнями для двигуна. Але лінь

З решти набору Італері і колісних пар бр95 піко (друг в Чехії купив на місцевому аукро) постараюся зробити ще й реко варіант Br50.35/36/50. Тож мені потрібен ще один тендер 2`2`t28. Кабінентендер від Італері для цієї затії не підходить взагалі ніяк.
Пилите, Шура, пилите. Они золотые.(с)"Золотой теленок"