Маю у своїй коллекції BR 218, який доробляв і більшість про це знають.
Процесс доробки описував на КМ: http://kyivmodul.org.ua/forum/viewtopic.php?f=15&t=3087 Також мені вдалося за досить символічну ціну (майже даром

Что-то я в этом вопросе упустил. Кто у нас есть Volodymyr M?zizik писав:А дякуючи dr.jones і Volodymyr M, яких всі знають...
Ну уж нет. Володя, я вандал, но не настільки....можна методом сверления ......правда "сыр" может быть и страшненьким.
Денис, я думав над цим. Коли приїхали візки я попробував обкатати їх на першому модулі від макету. Бігали вони в парі досить ідеально. Я проганяв їх по всіх стрілках і вони літали суперово. Ясна річ, що ще потрібно під'єднати вагони. Але для такого тестування мені потрібно скрутити весь макет, це зараз трохи проблематично. Ще я думаю, що це буде залежати від того, який довгий буде потяг (кількість вагонів). Занад-то довгим я його робити не збираюсь. Якщо робити пасажира то 3-4 вагона, а якщо грузового, то хочу зібрати щось на подобі такого: Тільки локомотиви будуть в парі і цистерн поменьше.Не будет ли безмоторный "прицеп"сильно тяжелым для 218го?
Хотів ще уточнити дещо у тебе.Брава обосралась тянуть жмура от Роко.
Как вариант:zizik писав:Тепер продовжу по суті......![]()
Хочу попробувати зробити подвійний 218. Тільки все ніяк не наважусь почати сам процесс доробки....... чекаю музу![]()
Руслан, а ведь хорошую идею предлагают. Просто 218-х валом и найти не проблема. А такой вариант уже на эксклюзив тянет.atom8 писав:Как вариант: