Моя "лампова" ТТ-шка

У когось на полиці, у когось по коробках, але це те, що близько до серця і тішить око!
ТЕ2-312
Мой типоразмер: Н0 ,N
Has thanked: 30 times
Been thanked: 5 times

Re: Моя "лампова" ТТ-шка

Повідомлення ТЕ2-312 »

Arkee писав:
10 листопада 2021, 21:28
Поповнення у ТЧ та ВЧД. Придбав третій піввагон від Гончара. Поволі товарняк росте. По тязі же в стрій став М62 від Пересвета з саморобною пластиковою рамою. Раму спочатку робив під ТЕП10, але потім вирішив доводити спочатку Машку. Корпус апгрейджений елементами від Роко (молдінг під вікнами та буфери) і декалями від покійного Слуцького. Вирішив робити під колію 1435, буде працювати в компанії з М61 MAV з євровагонами та нашими з платформами прикриття.
Маруська гарна .тільки кольори ,як після Полтави (капремонту)
Arkee
Мой типоразмер: TT
Has thanked: 98 times
Been thanked: 163 times

Re: Моя "лампова" ТТ-шка

Повідомлення Arkee »

ТЕ2-312 писав:
15 травня 2025, 17:00
Arkee писав:
10 листопада 2021, 21:28
Поповнення у ТЧ та ВЧД. Придбав третій піввагон від Гончара. Поволі товарняк росте. По тязі же в стрій став М62 від Пересвета з саморобною пластиковою рамою. Раму спочатку робив під ТЕП10, але потім вирішив доводити спочатку Машку. Корпус апгрейджений елементами від Роко (молдінг під вікнами та буфери) і декалями від покійного Слуцького. Вирішив робити під колію 1435, буде працювати в компанії з М61 MAV з євровагонами та нашими з платформами прикриття.
Маруська гарна .тільки кольори ,як після Полтави (капремонту)
Дякую. Уже й забув про неї, адже подарував другові в Ужгород. Тепер у мене три "рокомашки", одна з яких ДМ62. А ще ЧС-2, ВЛ80, в процесі 2ТЕ10У...
Відповісти

Повернутись до “Моя колекція моделей”