Моя коллекция военной техники
-
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 1018 times
- Been thanked: 950 times
Re: Моя коллекция военной техники
Ще один український БТР-4 "Буцефал". На цей раз БТР-4Е з бойовим модулем Rheinmetall. Проходила така інформація, що було зроблено 2 експериментальних зразка такої машини. Але достовірного підтвердження цього я не знайшов. А от Panzerfux дуже швидко випустив кіт такої моделі. Таким чином, у мене вже 3 таких БТР:
-
-
Ще один танк. На цей раз Merkava MK III армії оборони Ізраілю. Кіт від Trident.
-
Вчора закінчив ще два кіта танків: Mark IV Male від Hauler та Leopard 2A4 від Artitec. Збирати кіти від Artitec - одне задоволення. Шкода тільки, що вибір кітів у них дуже невеликий...
- Санёк-69
- Мой типоразмер: НО/ТТ
- Has thanked: 1302 times
- Been thanked: 364 times
I_L писав: ↑26 квітня 2023, 10:30Танк Т-54 Herpa я покупал на Lippe без особых иллюзий (правда, на распродаже), но уведенное вживую меня несколько шокировало. Как-то, привыкнув к уровню изготовления автомобилей Herpa, ожидал намного лучшего... Поэтому даю фотографии до и после некоторой доработки. Но все равно, из г... пулю не сделаешь.
Копался тут на тему моделей бронетехники, случайно и на Херпу наткнулся. Как оказалось, на самом деле это модель Roco Minitanks, выпускавшаяся ещё с 1963 года. Просто с 2007 года серия Roco Minitanks поступал в продажу под брендом Herpa. Отсюда и степень исполнения на уровне пресс-форм 60-х годов.
К слову, вот ещё есть кит башни для апгрейда Т-54/55:
https://skylots.org/6592929657/Bashnya+ ... H0#gallery
-
Дякую за інформацію. Тепер зрозуміло, чому така якість...Санёк-69 писав: ↑18 травня 2025, 13:59...
Копался тут на тему моделей бронетехники, случайно и на Херпу наткнулся. Как оказалось, на самом деле это модель Roco Minitanks, выпускавшаяся ещё с 1963 года. Просто с 2007 года серия Roco Minitanks поступал в продажу под брендом Herpa. Отсюда и степень исполнения на уровне пресс-форм 60-х годов.
...
-
Всім доброго дня та мирного неба!
Вчора закінчив зборку та фарбування відразу 6 моделей бронетехніки - п'яти танків США та САУ "Краб".
Перші чотири (M2A1 Medium Tank, M3 Lee Grant, M5A3 Stuart light tank та Sherman M4A2) - кіти танків США 30х-40х років минулого століття виробництва Alsa Cast. Кіти в цілому доволі якісні, з досить непаганим деталюванням. Але завдяки мінімалістичній упаковці (картонна коробка та поліетіленовий пакет) при транспортуванні повідламувались деякі мілкі деталі. П'ятий - кіт танку М48 виробництва Arsenal-M, але фактично це Roco minitanks. САУ "Краб" - це готова модель української фірми КУМ, тільки перефарбована в камуфляж Польщі (наскільки мені відомо, саме в такому камуфляжі ці САУ постачалсить в ЗСУ).
Враховуючи наявність у мене ще 3 моделей Artitec (M5A1 Stuart, Sherman M4A4 та M10A1 Tank Destroyer) та раніше зібраний кіт Alsa Cast танка M3 Lee Medium, вимальовується ось така невеличка колона бронетехніки США цього періоду:
Вчора закінчив зборку та фарбування відразу 6 моделей бронетехніки - п'яти танків США та САУ "Краб".
Перші чотири (M2A1 Medium Tank, M3 Lee Grant, M5A3 Stuart light tank та Sherman M4A2) - кіти танків США 30х-40х років минулого століття виробництва Alsa Cast. Кіти в цілому доволі якісні, з досить непаганим деталюванням. Але завдяки мінімалістичній упаковці (картонна коробка та поліетіленовий пакет) при транспортуванні повідламувались деякі мілкі деталі. П'ятий - кіт танку М48 виробництва Arsenal-M, але фактично це Roco minitanks. САУ "Краб" - це готова модель української фірми КУМ, тільки перефарбована в камуфляж Польщі (наскільки мені відомо, саме в такому камуфляжі ці САУ постачалсить в ЗСУ).
Враховуючи наявність у мене ще 3 моделей Artitec (M5A1 Stuart, Sherman M4A4 та M10A1 Tank Destroyer) та раніше зібраний кіт Alsa Cast танка M3 Lee Medium, вимальовується ось така невеличка колона бронетехніки США цього періоду:
- Вкладення
-
- Мой типоразмер: НО, N
- Has thanked: 1001 times
- Been thanked: 298 times
Ігоре Леонідовичу, дуже гарні та кропітки роботи!
Браво, як завжди!
Стосовно "Крабу" - камуфляж не польський, а уніфікований НАТОвський. В Тамії в акрілі ці кольори по номерам йдуть один за іншим.
Браво, як завжди!
Стосовно "Крабу" - камуфляж не польський, а уніфікований НАТОвський. В Тамії в акрілі ці кольори по номерам йдуть один за іншим.
Моделювання - не копіювання, а мистецтво відображення!
-
Можливо. Я тут не можу вважати себе фахівцем.

Я знайшов фото САУ в Польщі та у нас на фронті. Ці фото і брав за взірець.
А кольори фарб я таки брав НАТО, тільки не Тамію, а Валехо. На мій погляд ними зручніше фарбувати
-
- Мой типоразмер: НО, N
- Has thanked: 1001 times
- Been thanked: 298 times
-
Всім доброго дня!
Нарешті руки дійшли до фотографування моделей, які я закінчив вже пару тижнів тому. Це кіти американської військової техніки: легкий танк М5А1(Alsa Cast), САУ М7 Priest (Alsa Cast) та М12 (Alsa Cast), плаваюча десантна машина LVT (A)2 Iwo Jima (Artitec). Ось що вийшло:
Нарешті руки дійшли до фотографування моделей, які я закінчив вже пару тижнів тому. Це кіти американської військової техніки: легкий танк М5А1(Alsa Cast), САУ М7 Priest (Alsa Cast) та М12 (Alsa Cast), плаваюча десантна машина LVT (A)2 Iwo Jima (Artitec). Ось що вийшло: