Як додати фото в темі

Донесіть свої думки до організаторів
Відповісти
burbon
Супермодератор
Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G
Has thanked: 226 times
Been thanked: 917 times

Як додати фото в темі

Повідомлення burbon »

Вітаю шановне панство!
Час від часу у нових користувачів нашого форуму виникають проблеми з розміщенням (прікріпленням) фотографій. Насправді все достатньо легко. Основна проблема при додаванні фото це його об'єм. На форумі розмір додаваємого файла обмежен 1МБ.

Для додавання фото натискаємо відповідну кнопку
photo_2.jpg
Якщо з'явилось таке повідомлення це означає, що придеться зменшувати файл перед завантаженням
photo5.jpg
Для наглядності інформація про файл що я спробував завантажити
photo_4.jpg
Йдемо в любий редактор для обробки фото. Я використовую стару прогу від Olympus. В ній дуже зручно зменшувати розмір в пікселях. Зверху бачимо початковий розмір та те, що я хочу отримати. Час показав,що 1000-1600 пікселей по горізонталі достатньо для наших потреб.
Також пропоную замість "абри-кадабри" перейменувати Ваше фото відповідно до вмісту. Наприклад: Roco BR64_11, наступне фото цієї моделі Roco BR64_12 і так далі. При цьому люди що в Google шукають BR64 від Roco будуть бачити і ваші фото.
photo_7.jpg
Наглядно бачимо зміни
photo_8.jpg
Якщо потрібно то додайте опис для вашего фото
photo_9.jpg
Кнопка "вставити в текст повідомлення" дозволяє розмістити ваше фото в будь яке місце в тексті або під ним. Наведіть курсор в потрібне місце та натисніть позначену кнопку.
photo_10.jpg
Для прикладу під текстом можна розмістити фото в той послідовності як вам необхідно.
photo11.jpg
Ви можете самостійно редагувати ваші повідомлення на протязі 24 годин з моменту опублікування. По закінченню цього часа доступ до редагування закривається.
Лучше много раз по разу, чем ни разу много раз...
Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання та відповіді по форуму”