Вітаю шановне панство!
Час від часу у нових користувачів нашого форуму виникають проблеми з розміщенням (прікріпленням) фотографій. Насправді все достатньо легко. Основна проблема при додаванні фото це його об'єм. На форумі розмір додаваємого файла обмежен 1МБ.
Для додавання фото натискаємо відповідну кнопку
Якщо з'явилось таке повідомлення це означає, що придеться зменшувати файл перед завантаженням
Для наглядності інформація про файл що я спробував завантажити
Йдемо в любий редактор для обробки фото. Я використовую стару прогу від Olympus. В ній дуже зручно зменшувати розмір в пікселях. Зверху бачимо початковий розмір та те, що я хочу отримати. Час показав,що 1000-1600 пікселей по горізонталі достатньо для наших потреб.
Також пропоную замість "абри-кадабри" перейменувати Ваше фото відповідно до вмісту. Наприклад: Roco BR64_11, наступне фото цієї моделі Roco BR64_12 і так далі. При цьому люди що в Google шукають BR64 від Roco будуть бачити і ваші фото.
Наглядно бачимо зміни
Якщо потрібно то додайте опис для вашего фото
Кнопка "вставити в текст повідомлення" дозволяє розмістити ваше фото в будь яке місце в тексті або під ним. Наведіть курсор в потрібне місце та натисніть позначену кнопку.
Для прикладу під текстом можна розмістити фото в той послідовності як вам необхідно.
Ви можете самостійно редагувати ваші повідомлення на протязі 24 годин з моменту опублікування. По закінченню цього часа доступ до редагування закривається.