Уникальный ПС или самопалы местного разлива
-
Sascha
- Мой типоразмер: НО
- Has thanked: 904 times
- Been thanked: 598 times
Re: Уникальный ПС или самопалы местного разлива
Снігоочісник цікавої конструкції. Побудований у 1893 році компанією Waggonbau Görlitz спеціальніо для CFR (Румунської державної залізниці). Замовлення було зроблено для обслуговування ділянки Бакеу-П'ятра-Нямц.
-
Aem
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 835 times
- Been thanked: 920 times
а якісь подібні снігоочисники з плугом були на дорогах Російської імперії чи довоєнному СРСР?
Я до речі у "Альбом чертежей подвижного состава железных дорог экспонированнага на всероссийской выставке" 1896 г. знаходив роторний снігоочисник, котрий був у ЮЗЖД у кількості 1 одиниця, відповідно до їх альбому паровозів
Я до речі у "Альбом чертежей подвижного состава железных дорог экспонированнага на всероссийской выставке" 1896 г. знаходив роторний снігоочисник, котрий був у ЮЗЖД у кількості 1 одиниця, відповідно до їх альбому паровозів
-
Sascha
- Мой типоразмер: НО
- Has thanked: 904 times
- Been thanked: 598 times
Про снігові замети під Одесою у 1900 році. Звідти і фото.Aem писав: ↑Вчора, 21:34а якісь подібні снігоочисники з плугом були на дорогах Російської імперії чи довоєнному СРСР?
https://traffic.od.ua/news/railua/1232935