Куплю ходовку 1 87
-
- Мой типоразмер: HO
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 19 times
Куплю ходовку 1 87
Вітаю,можливо хтось може продати ходовку для корпусу 2те10м?Потрібно що б ходовка була з розьємом під декодер 8 пін.І так що б по розміру підійшла(розміри корпусу 2те10м Ширина - 35 мм по зовнішнім стінкам,175 мм по низу кріплення рами.
Довжина по буферним ліхтарям від краю до краю - 187 мм)І яка ціна буде
Довжина по буферним ліхтарям від краю до краю - 187 мм)І яка ціна буде
- SERIK
- Мой типоразмер: Все ж таки еНка
- Has thanked: 504 times
- Been thanked: 205 times
Re: Куплю ходовку 1 87
За орфографію - 2. За оголошення не в тому розділі - 2.
Мені цікаво , як з математикою? В нашому хобі, без математики, ну ніяк. Взагалі!
Мені цікаво , як з математикою? В нашому хобі, без математики, ну ніяк. Взагалі!
- Muton
- Мой типоразмер: НО
- Has thanked: 1027 times
- Been thanked: 1163 times
Зацікавив. Намагаюсь згадати, коли брав інтеграл при запилі моделі, і щось все ніяк

- SERIK
- Мой типоразмер: Все ж таки еНка
- Has thanked: 504 times
- Been thanked: 205 times
- Timon
- Мой типоразмер: Z, N, HO
- Has thanked: 288 times
- Been thanked: 1074 times
- Контактна інформація:
Одразу сказати що всі існуючі ходовки треба перероблювати чи хай ще помаринується?
https://mois-trains.com.ua/
@mois_trains.com.ua
@mois_trains.com.ua
-
ну я шукаю якраз ходовку де буде меньше всього переробляти,звісно немає ідеальної ходовки до корпусу
- Muton
А, так ти про арифметику перших класів... ну кількість колісних пар порахувать чи цифри на лінійці зрозуміти

- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 226 times
- Been thanked: 917 times
Хлопці, замість того, щоб стібатись краще щось толкове підсказали підростаючому поколінню.
Андрій вітаю!
Маленька підсказка на майбутне: ми надягаємо "шкурку" (тобто корпус) на ходовку. Тому потрібен розмір корпусу не зовнішній, а внутрішній. А в тебе якраз навпаки:
Ще попрошу тебе не дуже захоплюватися цитатами в повідомленнях, або в цитаті залишати тільки потрібну інформацію. Наприклад, як я тебе процетував в цьому повідомленні
Андрій вітаю!
Маленька підсказка на майбутне: ми надягаємо "шкурку" (тобто корпус) на ходовку. Тому потрібен розмір корпусу не зовнішній, а внутрішній. А в тебе якраз навпаки:
Висновок: корпус для підбору ходовки міряємо всередені, ходовку міряємо по зовні.Andrii_br232 писав: ↑17 січня 2025, 21:02...розміри корпусу 2те10м Ширина - 35 мм по зовнішнім стінкам,175 мм по низу кріплення рами.
Довжина по буферним ліхтарям від краю до краю - 187 мм...
Ще попрошу тебе не дуже захоплюватися цитатами в повідомленнях, або в цитаті залишати тільки потрібну інформацію. Наприклад, як я тебе процетував в цьому повідомленні

Лучше много раз по разу, чем ни разу много раз...
- Muton
Коли робив 2ТЕ10у, то готової ходової не знайшов. Придбав раму від "Роко" М62 та встановив туди двигун та візки від Br 132 (люськи). В принципі, візки можна і від іншої моделі. Ось тут трошки є.Andrii_br232 писав: ↑17 січня 2025, 22:21ну я шукаю якраз ходовку де буде меньше всього переробляти,звісно немає ідеальної ходовки до корпусу
viewtopic.php?f=47&t=502&start=20 Як на мене, непростий ви вибрали варінт для початку. Простіше моторити "Луганку" або ТЕ3, бо туди можна запхнути будь-яку М62. Якщо не дуже морочитись, то з мінімальними переробками. Ну якщо, звичайно, корпус не вужчий за раму. Щодо вимірів габаритів корпуса Ігор вже написав, міряти треба всередині. В принципі, раму можна почовгати напильником, щоб корпус одівся. Нічого страшного в цьому немає, але треба розбирать всю ходову.
-
дякую вамburbon писав: ↑18 січня 2025, 11:41Хлопці, замість того, щоб стібатись краще щось толкове підсказали підростаючому поколінню.
Андрій вітаю!
Маленька підсказка на майбутне: ми надягаємо "шкурку" (тобто корпус) на ходовку. Тому потрібен розмір корпусу не зовнішній, а внутрішній. А в тебе якраз навпаки:Висновок: корпус для підбору ходовки міряємо всередені, ходовку міряємо по зовні.Andrii_br232 писав: ↑17 січня 2025, 21:02...розміри корпусу 2те10м Ширина - 35 мм по зовнішнім стінкам,175 мм по низу кріплення рами.
Довжина по буферним ліхтарям від краю до краю - 187 мм...
Ще попрошу тебе не дуже захоплюватися цитатами в повідомленнях, або в цитаті залишати тільки потрібну інформацію. Наприклад, як я тебе процетував в цьому повідомленні![]()